ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΚΟΦΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ!


Κώστας Ψυρόπουλος (προπονητής Φωστήρα):

«Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς σε μια δύσκολη έδρα, παρότι δεν υπήρχαν φίλαθλοι. Ο Πανηλειακός άλλωστε είναι μεγάλη ομάδα. Κατά την άποψή μου το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες κι ήταν εμφανές ότι αν κάποια απ’ τις δυο ομάδες εβαζε γκολ, θα νικούσε, κάτι που όμως δεν έγινε. Θέλαμε το θετικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και θεωρώ ότι η ισοπαλία ήταν δίκαιη. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήριά μου στο Μίλτο Γκόφα και να του ευχηθώ καλή συνέχεια».


Μίλτος Γκόφας (προπονητής Πανηλειακού):
«Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια ομάδα που έχει προσωπικότητα, κάτι που το μαρτυρά και η πορεία της στο κύπελλο Ελλάδος. Αν και τα “όπλα” μας ήταν περιορισμένα, είχαμε την υπεροχή και απειληθήκαμε ουσιαστικά μόνο από στημένα. Είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες για να φτάσουμε στο γκολ, με αποκορύφωμα τις ευκαιρίες του Καραχάλιου και του Παναγόπουλου. Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα και συνεχώς προστίθενται καινούρια. Ο Πανηλειακός όμως θα “καταπιεί” τα προβλήματα, γιατί είναι μεγάλος σύλλογος. Και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Δυστυχώς όμως οι διαιτητές σήμεραδεν το κατάλαβαν. Μπορεί να μην έγινε το τραγικό λάθος, όμως στις λεπτομέρειες η ομάδα μας αδικήθηκε και ο Πανηλειακός αντιμετωπίστηκε ως “μικρός”. Ο Πανηλειακός πρέπει να έχει άλλη αντιμετώπιση και να τον σέβονται. Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και είμαι χαρούμενος που για δεύτερο συνεχές ματς ο στόχος να μην δεχτούμε γκολ επετεύχθη».


Γιάννης Αποστολόπουλος (παίκτης Πανηλειακού):


«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους μας για την προσπάθεια που κάναμε. Σήμερα, παρά τα προβλήματα, “ματώσαμε” τη φανέλα. Μπήκαμε με σκοπό να κερδίσουμε, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Είμαστε χαρούμενοι που είχαμε τόση καλή αμυντική λειτουργία, πράγμα που μας έλειπε στα προηγούμενα ματς και σιγά σιγά εντρυφούμε στη φιλοσοφία του νέου μας προπονητή. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με στόχο την άνοδο».
Τρύφωνας Τσώνης (παίκτης Φωστήρα):
«Παίζαμε με μια σκληρή ομάδα σε καλή έδρα, παρότι δεν είχε τους φιλάθλους της, που ήταν συν για εμάς. Ήταν εμφανές ότι όποιες έβαζε γκολ, θα κέρδισε. Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και ευχόμαστε στον Πανηλειακό καλή πορεία».
ΠΗΓΗ"EPROINI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)