ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013

ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!


  • ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
  • ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΣ, ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΤΣΩΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΟΥΣ.
  • ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΕΙ.
  • ΣΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΣΤΊΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ : ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ, ΤΣΟΥΚΗΣ, ΠΑΛΛΑΣ. 
  • ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΕΠΟ) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑΥΡΟΥ, ΕΝΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΡΕΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ.
  • ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ, Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΛΟΓΟ ΚΑΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΕΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ! 
  • (ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΜΕ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ !) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)