ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

2-0 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ! ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΙΒΑΘΗΝΟΣ!


ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΠΟΥ <ΚΛΟΤΣΑΓΕ>!
 ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-0 ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΔΩΡΟΒΙΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΝ ΤiΜΩΡΗΣΕ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΟΥΛ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΔΟΚΑΡΙ!
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΠΑΙΧΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ! 
ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ <ΚΛΟΤΣΙΕΣ> ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΘΩΣ ΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ  ΑΝΑΤΡΑΠΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ!
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΔΕΙΝΟΝΤΑΣ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΟΣΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2-0 ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΧΕΙΡΙΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Ο ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΘ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ!

FOSTIRAS2.BLOGSPOT.COM
ΚΟΖΑΝΙΔΗΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ
ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ
Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕ ΚΑΤΑ
ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)