ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013

ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ BLOG!

ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ! 


  • ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ! ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΥΦΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ.. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ BLOG ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΔΙΑΤΥΠΩΘΗΚΕ ΙΣΩΣ ΛΑΘΩΣ!

  • ΕΜΕΙΣ ΕΚΦΡΑΣΑΜΕ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΣΘΗΣΗ! 

ΑΓΩΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ Η ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !

  • ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΗΣ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΥΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ! ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΑΛΛΟΙ!

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ KAI ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑΥΡΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)