ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ!

Μπορεί η Επισκοπή να γνώρισε την ήττα από τον Φωστήρα στον Ταύρο, ωστόσο σύμφωνα με τον προπονητή των Κρητικών, Γιώτη Σταματόπουλο, αυτή ήταν η καλύτερη εκτός έδρας παρουσία της ομάδας. Ο τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στις δύο αποβολές, του Μποτωνάκη και του Ρουμπάκη, σημειώνοντας πως ήταν σωστές. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Φωστήρα για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε. Ήταν το καλύτερο εκτός έδρας παιχνίδι μας για εφέτος είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και θεωρώ ότι αν μέναμε με έντεκα παίκτες θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Και οι δύο αποβολές πιστεύω ότι ήταν σωστές.


Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που προσπάθησαν ακόμη και όταν έμειναν με δέκα παίκτες αλλά και στη συνέχεια που έμειναν με εννέα. Η ομάδα έδειξε να αντιδράει μετά την ήττα από τα Χανιά την περασμένη εβδομάδα και την μέτρια εμφάνιση κάτι που είδαμε και στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Φωστήρα, Θύμιος Γεωργούλης, σημείωσε: «Το πρώτο μέρος μας άνηκε ολοκληρωτικά ήμασταν καλύτεροι ενώ και στην φάση του 26’ θα έπρεπε να δοθεί κόκκινη στον Καλογεράκη (ο Καλογεράκης βγήκε στα όρια της περιοχής και έδιωξε με γροθιές με τον διαιτητή να δείχνει την κίτρινη κάρτα).

Το αριθμητικό πλεονέκτημα στο δεύτερο ημίχρονο μας εφησύχασε και δώσαμε χώρο στον αντίπαλο για να κάνει ευκαιρίες ευτυχώς δεν το πληρώσαμε και πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ με το οποίο κλειδώσαμε ουσιαστικά την νίκη. Κοιτάμε το επόμενο ματς στη Μαγούλα με τον τοπικό Αστέρα το οποίο θα είναι δύσκολο. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)