ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ MOSCHATODAILY.GR ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ(ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ BLOG)


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΒLOG ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ:http://www.moschatodaily.gr/index.php/kyriothema-2013/3921/


Ο Φωστήρας διαθέτει έναν πυρήνα φιλάθλων που τον ακολουθεί και τον υποστηρίζει σε κάθε αγώνα. Ο Χρήστος Λιούμης , ιδιοκτήτης του  πολύ γνωστού blog οπαδών του Φωστήρα , FOSTIRAS2.BLOGSPOT.COM,  με τον δικό του τρόπο μας περιέγραψε  τι σημαίνει Φωστήρας για τον ίδιο:
«Ο Φωστήρας ιδρύθηκε σε καταυλισμό προσφύγων με ένα σκοπό, να ξαναδώσει τη χαρά, την υπερηφάνεια και κυρίως την αυτοπεποίθηση στους κατοίκους που τόσο το είχαν ανάγκη και το πέτυχε απόλυτα.
Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του, γοήτευσε το φίλαθλο κοινό και απέκτησε θαυμαστές σε όλη την Ελλάδα. Ήταν ομάδα της Προσφυγιάς, που οι Πρόσφυγες (διωγμένοι από την Κωνσταντινούπολη), αποφάσισαν να κάνουν μια ομάδα, σε ανάμνηση του ποδοσφαιρικού σωματείου της Κωνσταντινούπολης (Φωστήρας!)
Με αυτήν την ομάδα οι Πρόσφυγες ξέχναγαν τα δύσκολα, έβλεπαν ότι η ομάδα τους αντιπροσώπευε το ‘ ΝΑΙ εγώ ο μικρός μπορώ να κερδίσω τους μεγάλους΄!Άλλωστε το προσωνύμιο «Φονεύς των Γιγάντων»  δε δόθηκε από τους Ταυριώτες, αλλά από δημοσιογράφους της εποχής του και έως σήμερα είναι ταυτόσημο με το όνομα του.
Ο Φωστήρας κοίταξε στα μάτια τους μεγάλους όταν οι άλλοι δεν τόλμαγαν, κάτι που τον έκανε ήρωα στα μάτια του κόσμου. Σήμερα συνεχίζει με αξιοπρέπεια να μας κάνει ξανά υπερήφανους και τον κόσμο στο πλευρό του να ξεχνάει για 2 ώρες τα προβλήματα της καθημερινότητας .
Σήμα της ομάδας, η ασπίδα σύμβολο νίκης αλλά και προστασίας της καρδιάς, ενώ αρχικά ήταν ο φοίνικας που αποσύρθηκε για να μην υπάρχει σύνδεση της ομάδας με τη χούντα!
Για αυτό ο Φωστήρας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ομάδα της καρδιάς μας!!»

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ BLOG  ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ:FOSTIRAS2.BLOGSPOT.COM

για να δειτε ολο το αφιερωμα πατηστε εδω:http://www.moschatodaily.gr/index.php/kyriothema-2013/3921/


EYXAΡΙΣΤΩ ΤΟ MOSCHATODAILY.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)