ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΛΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ... ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ


Χωρίς τον αμυντικό μέσο, Παναγιώτη Μπούμπα και τον επιθετικό, Κώστα Βαβάτσικο που αποβλήθηκαν στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής στο Μενίδι κόντρα στον Αχαρναϊκό, προετοιμάζει τα σχέδια της η τεχνική ηγεσία για τον αγώνα με την Καλαμάτα. Από κει και πέρα, εκτός μάχης είναι και ο τραυματίας Τασουλή (έχει κάνει επέμβαση και δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου).
Στο μεταξύ, οι παίκτες της ομάδας του Ταύρου περιμέναν πριν τις γιορτές του Πάσχα να πάρουν χρήματα από τη διοίκηση, κάτι το οποίο δεν έγινε, με τους υπεύθυνους του συλλόγου να τους διαβεβαιώνουν ότι αυτό θα συμβεί την Τρίτη του Πάσχα όταν και θα επέστρεφαν στις προπονήσεις. Ωστόσο, οι υπέυθυνοι του ΤΑΠ Φωστήρας για ακόμη μία φορά δεν κράτησαν την υπόσχεση τους και οι ποδοσφαιριστές δυσαρεστήθηκαν έντονα από την παραπάνω εξέλιξη.

Έτσι, το ποδοσφαιρικό τμήμα προσπαθεί να κρατηθεί συγκεντρωμένο για το ματς της Κυριακής κόντρα στην Καλαμάτα, ενώ περιμένει ότι τις επόμενες μέρες θα γίνουν πράξη οι υποσχέσεις των διοικούντων...
mikriliga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)