ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΑΠΟΧΗ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ

Σόκ ηταν οι δηλώσεις του Σταμάτη Καζαντζή στο φως που δήλωσε οτι θα αποφασίσει μέτα το πάσχα αν θα μείνει στην ομάδα η αν θα αποχωρήσει! Αναλυτικά είπε:



Την Μεγάλη Τετάρτη οι παίκτες του Φωστήρα έκαναν αποχή από τις προπονήσεις, καθώς η διοίκηση δεν προχώρησε σε πληρωμές ενόψει του Πάσχα, και αναχώρησαν μία ημέρα νωρίτερα για τις διακοπές τους. Η κατάσταση όμως όπως φαίνεται είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Σταμάτης Καζαντζής, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα μετά το Πάσχα, μην μπορώντας να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.
«Μετά το Πάσχα θα αποφασίσω αν θα παραμείνω στην ομάδα ή αν θα αποχωρήσω. Εάν τελικά φύγω, θα αφήσω την ομάδα χωρίς χρέη ουσιαστικά. Έχω καλύψει το 80% του φετινού μπάτζετ και δεν έχω βοήθεια από κανέναν, αφού άνθρωποι που μου είχαν πει πως θα είναι στο πλευρό μου δεν με έχουν βοηθήσει. Μία δόση από την διοργανώτρια αρχή ακόμη δεν την έχουμε λάβει και αδυνατώ να καλύψω και πάλι εγώ το ποσό για να πληρωθούν οι παίκτες. Ειλικρινά θα κάνω μαύρο Πάσχα! Με αρκετά από τα παιδιά έχω συνεργαστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είμαι στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα σήμερα να τηρήσω την υπόσχεση που τους έδωσα. Έχω στερήσει πράγματα από την οικογένειά μου. Δεν πάει άλλο», τόνισε ο Καζαντζής.
ΦΩΣ!

2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.πΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ πΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ πΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΝ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑπΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπάς τον φωστηρα είσαι ταυριοτης δεν είσαι μόνο πρόεδρος αλλά και οπαδός και είμαι σίγουρος ότι θα Βρεις την άκρη ώστε να μην βρεθεί ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ μας ξανά σε Δύσκολη θέση και στα τοπικά πρωταθλήματα είναι ΚΡΙΜΑ και προκαλεί απέραντη Θλίψη και πόνο σε όσους αγαπούν αληθινά αυτήν την ομάδα.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)