ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΕΓΙΝΕ ΓΙΟΡΤΗ


ΓΙΟΡΤΑΣΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 2.500 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΕΑΤΩΝ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 0-0 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ!
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ  ΠΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΩΡΟΒΙΝΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΕΙΝΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ!
ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΡΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΣΕ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗ ΣΤΟ ΣΗΚΩΜΑ ΤΟΥ!

ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Η ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. 
ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΕ ΜΕΡΙΔΑ ΟΠΑΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΗΡΘΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ. ΝΑ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΙΚΟ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΆΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΕΩΡΙΑ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΤΩΝ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΤΙΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΡΑΔΥΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΩΝ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΣΤΟ FOSTIRISTAS RADIO ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΖΑΝΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ


FOSTIRAS2.BLOGSPOT.COMΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)