ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ 0-2 ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΕΝΤΟΝΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΓΚΟΛ.
ΥΣΤΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 15 ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 0-1. Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-1 ΈΡΙΞΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΔΥΝΑΤΑ.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο  ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΠΑΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΕΙΣ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΟΡΝΕΡ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ.
ΜΕ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΘΩΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΕΓΙΝΕ Η ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΦΥΛΑΚΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 0-2.
ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΕΝΩ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ.

  Fostiranews.blogspot.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)