ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ

ΠΡΙΝ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤ  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΟΜΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΕΣΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΦΕΤΟΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ. ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.
ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΜΙΑ ΔΟΜΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΑΡΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΑΘΟΣ ΘΕΛΗΣΗ,  ΟΜΩΣ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ  
ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΓΙΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)