ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΤΣΩΝΗΣ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΛΥΣΗ

ΠΡΟΣΦΥΓΉ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΩΝΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥ ΟΜΑΔΑ..

Ο ΤΣΩΝΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΣΣΉ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΟ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΕΙΤΕ ΛΟΓΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΤΣΩΝΗΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ 31 ΜΑΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΒΕΛΓΟΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥ.
ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥΛΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Ο ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΤΣΩΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΕΙΔΉ ΕΙΧΕ ΕΙΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΡΌΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.. ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.

ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ.
ΠΑΡΟΤΗ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΥΠΙΚΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΉΜΑΤΑ.
ΠΑΡΟΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΥΠΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΙΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΩΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΑΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΙ  ΕΚΕΙΝΟΣ  ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ANTI NA ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙΧΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΣΕΝΑΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ SITE MIKRILIGA.GR

Η εξέλιξη της σχέσης

Πώς εξελίχθηκε όμως η σχέση Φωστήρα - Τσώνη από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, ώστε να οδηγηθουν οι δυο πλευρές σε αυτό το σημείο; Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν διοικητικοί κύκλοι της ΠΑΕ Φωστήρας... "όταν αναλάβαμε τον Φωστήρα, ψάξαμε τα συμβόλαια και βρήκαμε πως ο Τσώνης είχε εν ενεργεία συμβόλαιο από την παλιά διοίκηση, με ημερομηνία έναρξης την 31η Μαΐου. Συμβόλαιο από μια διοίκηση, που ήξερε πως σε λίγο καιρό θα οδηγούταν σε... διάλυση! Η ομάδα ήταν ακόμα ΤΑΠ και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Τσώνη. 

Με την έλευση του Τζάκι Ματάισεν, ο Τσώνης έπρεπε να τεσταριστεί από τον νέο προπονητή για να δει αν ταιριάζει στα πλάνα του, κάτι που συζητήσαμε και του εξηγήσαμε. Μέσα από τις προπονήσεις και την παρουσία του σε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο παίκτης, που ήταν πολύ σημαντικός στην περσινή πορεία του Φωστήρα, δεν έδειξε πως μπορούσε να ανταποκριθεί στη φιλοσοφία του Ματάισεν και στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να υιοθετήσει στην ομάδα.
Του προτείναμε να φτιάξουμε ένα διαφορετικό συμβόλαιο από το ήδη υπάρχον, αν ήθελε να παραμείνει και να προσπαθήσει περισσότερο, αλλά δεν το δέχτηκε. Έτσι, συνεχίσαμε με το υπάρχον και παρά το γεγονός πως δεν βρισκόταν στο αγωνιστικό πλάνο και είχε ένα συμβόλαιο που δεν ήταν δικό μας δημιούργημα, ήμασταν συνεπείς απέναντί του" ήταν η αρχική τοποθέτηση των διοικούντων, πριν οδηγηθούμε στη σημερινή κατάσταση.

"Άλλα περιμέναμε... δεν μας εκτίμησε"

Και συνέχισαν... "μας κοινοποιήθηκε η προσφυγή, μέσα από την οποία ο Τσώνης ζητά να μείνει ελεύθερος και κάποια οφειλόμενα χρήματα, όχι από εμάς πάντως. Δεν θέλαμε να βγάλουμε κάτι προς τα έξω, περιμέναμε την αντίδραση του ποδοσφαιριστή. Ελπίζαμε πως θα ερχόταν πρώτα σε εμάς, να συζητήσουμε και να βρούμε μια συμβιβαστική λύση, ώστε να μείνει ελεύθερος. Ωστόσο δεν εκτίμησε τη στάση μας όλο αυτό το διάστημα και αυτό είναι κάτι που πείραξε και τον Κάρλο Βαντεκέρκοφ... Παρ΄όλα αυτά, θα περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα, ελπίζοντας πως θα σκεφτεί λίγο καλύτερα και θα καταλήξουμε σε λύση, χωρίς να χρειαστεί να πάμε σε δίκες".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσώνης σταμάτησε από την Παρασκευή να δίνει το "παρών" και στις προπονήσεις της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)