ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΩΣΤΗΡΑ (ΦΩΣΤΗΡΑΣ 87 ΕΤΩΝ)

HAPPY BIRTHDAY FOSTIRA 


O ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 87 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ) ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ  ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΤΟ 1926 ΑΠΟΦΑΣΗΣΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. (ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ) ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΉΣΕΙΣ.
ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΟΙ  ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ.

ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΕΙ ΧΑΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΎΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΦΟΝΕΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ  ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΙΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΜΙΑΣ ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΗΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΗΚΩΝΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΕΓΙΝΕ ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΙΚΕΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΒΗΝΕΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΠΕΦΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. 

ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΕΛΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΔΡΕΩΘΕΙ ΕΚΕΙ. 

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)