ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ

Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΗ 5-1 ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ ΣΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Ο ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΊΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΙΆΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΈΛΛΕΙΨΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΈΛΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΊΑΣ.
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 16' ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΊΣΕΙ ΣΤΟ 30' ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΗΜΙΧΡΌΝΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΈΚΑΝΕ ΤΟ 2-1.
 ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΜΠΗΚΕ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ 65' 78΄ ΚΑΙ ΣΤΟ 92΄Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 5-1.

ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΏΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΤΟ ΕΥΡΗ ΑΥΤΟ ΣΚΟΡ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ   ΝΑ ΑΓΧΩΝΌΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ.
Η ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΈΝΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΊΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.

FOSTIRANEWS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)