ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ...

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 30 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΗΜΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΡΕΟΥΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
  ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ - ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΑΡΧΊΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΚΟΎΣΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ - ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΕΙ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΆΓΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ 4 ΑΠΟ ΤΑ 5 ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ Η ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)