ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ελπιδοφόρος – Φωστήρας 1-1



Δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Φωστήρας, ο οποίος ευτύχησε να αιφνιδιάσει τον Ελπιδοφόρο και να ανοίξει στο 7’ το σκορ με τον Δωροβίνη, που έκανε το 1-0 με προβολή.
Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ο Ελπιδοφόρος αντέδρασε και μπήκε αποφασισμένος να πάρει τη νίκη, αλλά οι προσπάθειες των παικτών του δεν έβρισκαν δίχτυα. Στο 60' η προβολή του Κορακάκη κατέληξε μόλις άουτ, ενώ  στο 63' και στο 65’ο Ντούμος, πρώτα με σουτ κι έπειτα με κεφαλιά, δεν κατάφερε να σκοράρει.
Οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ωστόσο στο 90’ ο Βέρμπης με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Ελπιδοφόρο, ο οποίος έμεινε στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ : Ιωσήπου, Στασινός (80' Μακρής), Εσλερ, Λίτσος, Χόρτσας, Ντήβαρτζης (46' Ντούμος), Κορακάκης, Κακλαμάνος, Στρατάκης, Γκουτσούλας (65' Καραμέρης), Βέρμπης.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασουλής, Παπαδημητρίου, Τερζής, Χότζα, Χίσος (73' Τσουμάνης), Μπούκουρης, Ντεντόπουλος (84' Πετρίτσης), Δωροβίνης (89' Μπασκώζος), Κούτρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)