ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΣΤΑΣΗ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Την περασμένη Κυριακή γνώρισε μία αναπάντεχη ήττα (2-1) στη Σάμο από το τοπικό Καρλόβασι, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου.

Ωστόσο, οι τρεις βαθμούς δεν θα πρέπει να θεωρούνται χαμένοι από... χέρι για τον Φωστήρα, οι άνθρωποι του οποίου έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες για να πάρουν το 'τρίποντο' στα... χαρτιά!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η διοίκηση του 'Φονέα' έχει καταθέσει, από την περασμένη Τρίτη, ένσταση κατά της εγκυρότητας του αγώνα με το Καρλόβασι, κάνοντας λόγο για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Μπλένταρ Τσιομπάι από πλευράς νησιωτών.

Το επιχείρημα των 'κιτρινόμαυρων' στηρίζεται στο γεγονός ότι το περασμένο Καλοκαίρι ο Αλβανός ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από το Καρλόβασι για διάστημα περίπου ενός τριμήνου.

Οπως αναγράφεται πάνω στο δελτίο του ποδοσφαιριστή, υπήρξε αποδέσμευσή του τον Ιούνιο του 2010 και επανεγγραφή του στον σύλλογο τον Σεπτέμβρη του ιδίου έτους. Οι ιθύνοντες και το νομικό επιτελείο του Φωστήρα επισημαίνουν πως υπήρξε διακοπή στη συνεργασία του Τσιομπάι στο Καρλόβασι, κάτι που σημαίνει ότι σε αυτή την περίπτωση δεν έχουν παρέλθει τρία χρόνια παρουσίας του στο νησιώτικο σωματείο, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής.

Ασφαλώς, τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην τελική απόφαση θα έχουν οι δικαστές που θα κληθούν να ερμηνεύσουν το σχετικό άρθρο και να αποφανθούν αν η περίπτωση του Τσιομπάι υπόκειται σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδίκαση της ένστασης που υπέβαλλε ο Φωστήρας θα λάβει χώρα την προσεχή Πέμπτη. 



ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ CLICK ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)