ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ

Ο ακραίος αμυντικός του «Φονέα» μίλησε στο fostirasfc.gr για το παιχνίδι με τα Μελίσσια, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού έπρεπε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό και αξιόλογο αντίπαλο. Θεωρώ πως κομβικό σημείο στην αναμέτρηση έπαιξαν τα γρήγορα τέρματα που πετύχαμε. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα και πιστεύω πως τα καταφέραμε. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να νικήσουμε μια πολύ καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα», τόνισε αρχικά ο Κόπελας.
Στη συνέχεια ο 19χρονος άσος υπογράμμισε: «Πλέον το παιχνίδι με τα Μελίσσια ανήκει στο παρελθόν και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Θα προσπαθήσουμε με την έναρξη του δευτέρου γύρου να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Από εδώ και πέρα κάθε ματς για εμάς είναι τελικός και ελπίζω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος».:

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)