ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 0-2

FOTO ΑΡΧΕΙΟΥ:
ΔΙΠΛΟ ΠΗΡΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 30 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΧΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ 0-0. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 60' ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 0-2 ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ ΜΠΑΝΙΑΣ...
fostiras.com:

Για ακόμη μια αγωνιστική η ομάδα μας απέδειξε ότι δίκαια θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο. Μετά το νικηφόρο πέρασμα από το νησί της Μυκόνου, την Κυριακή το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου πιστοποίησε την ανοδική του πορεία που διανύει τις τελευταίες αγωνιστικές, καθώς επικράτησε με 2-0 του Α.Ο Περιστερίου. Με αυτή την νίκη οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας για συγκάτοικο την ομάδα του Ελπιδοφόρου. Το α' μέρος ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την ελαφρά υπεροχή με το μέρος τους. Στο 15' ο Αντώνης Βλάχος βρήκε ωραία μέσα στην περιοχή τον Παναγιώτη Ντεντόπουλο, με τον επιθετικό του «Φονέα» να μην μπορεί να γίνει απειλητικός προς την εστία του Ψύχου. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής επιχείρησε το σουτ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να μπλοκάρει σταθερά. Στο 20' η ομάδα μας έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο πιο κινητικός παίκτης του α' μέρους, Αντώνης Βλάχος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παναγιώτη Πλέστη με το διαιτητή της συνάντησης Ζαχαριουδάκη (ΣΔ Ηρακλείου) να υποδεικνύει χωρίς δεύτερη σκέψη την άσπρη βουλα, προκαλώντας τις έντοντες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρήστος Χίσο, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει το Ψύχο από τα έντεκα βήματα. Τέσσερα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 45', ο Σπύρος Δωροβίνης απέφυγε από αριστερά τον Παναγιώτη Πλέστη, επιχείρησε την σέντρα, όμως η προβολή του Παναγιώτη Ντεντόπουλου κατέληξε ψηλά άουτ. Στο 45' οι Περιστεριώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Τασουλή μέσα στην περιοχή, με το Ζαχαριουδάκη να υποδεικνύει την συνέχεια του παιχνιδιού. Στο β' μέρος η ομάδα μας εμφανίστηκε εμφανώς βελτιωμένη, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 51, όμως το σουτ που επιχείρησε ο Χρήστος Χίσο πέρασε λίγο άουτ. Τελικά τον... γόρδιο δεσμό για «κιτρινόαμυρους» έλυσε στο 60' ο Βαγγέλης Μπούκουρης. Στη συγκεκριμένη φάση αμυντικός μέσος της ομάδας μας εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο το κακό διώξιμο των αμυντικών του Περιστερίου και με ένα καταπληκτικό ευθύβολο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον εξουδετερωμένο Ψύχο, γράφοντας το 1-0. Στο 65' οι πρωτοπόροι θα μπορούσαν να είχα σημειώσει το 2-0, όμως το φάουλ που εκτέλεσε ο Σπύρος Δωροβίνης έξω από την περιοχή σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Ψύχου. Ότι δεν έκανε ο Δωροβίνης στο 65' πραγματοποίησε 5' λεπτά αργότερα ο Μιχάλης Μπανιάς. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Φωστήρα υποδέχτηκε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ωραίο δυνατό σουτ που εξαπέλυσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ψύχου, διαμορφώνοντας με αυτό το τρόπο το τελικό 2-0. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήλεγξαν το παιχνίδι δημιουργώντας κάποιες ευκαιριές για να διευρύνουν κι άλλο το σκορ με τους Σωτήρη Μπεθάνη και Σπύρο Δωροβίνη, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να τα καταφέρουν.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Πλέστης Π. (75' Θανόπουλος), Βασίλογλου, Ποστόλης, Βαγγελής, Πλέστης Χ., Μπόσιος, Αθανασίου, Νησαριώτης, Μπέλης, Μπονιάκος (75' Χέλμης) 

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Κοπέλας, Τασούλης, Τζώνης, Τερζής, Μπούκουρης (85' Παπαδημητρίου), Χίσος (90' Κούτρος), Μπανιάς, Ντεντόπουλος, Δωροβίνης, Βλάχος (69' Μπεθάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)