ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Φωστήρα, Κώστας Ψυρόπουλος.


Για τη διπλό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μύκονο ο νεαρός προπονητής ανέφερε: «Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές μου πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Βάση της εικόνας του παιχνιδιού δικαιούμασταν την νίκη, με δεδομένο ότι αντίπαλος δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία»..
.
Στη συνέχεια, ο Κώστας Ψυρόπουλος αναφέρθηκε στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος από τον Ταύρο υποστηρίζοντας τα εξής: « Στην αρχή της περιόδου, ο στόχος που είχαμε θέσει ήταν η ομάδα να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα όμως, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οφείλουμε να κυνηγήσουμε τον τίτλο μέχρι τέλους. Άλλωστε σαν όνομα ο Φωστήρας πρέπει πάντα να πρωταγωνιστεί».
Στα αγωνιστικά, στη διάθεση του τεχνικού του Φωστήρα ενόψει της αναμέτρησης με το Περιστέρι για τη 17η αγωνιστική, επιστρέφει ο Ανδρέας Χίσος, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στον αγώνα με τη Μύκονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)