ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΡΑ - ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ

Απο fostirasfc.GR
προεδρος-προπονητης απο την εκδηλωση
Το γεγονός ότι ο Φωστήρας κουβαλάει στην... πλάτη του μία από τις πιο 'βαριές' ιστορίες μεταξύ των ομάδων που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής, είναι μάλλον δεδομένο. Πέρα, όμως, από τις πρωτιές που κερδίζει μέσα στο γήπεδο, το ιστορικό σωματείο του Ταύρου φροντίζει να παίρνει... άριστα και εκτός αγωνιστικών χώρων. Την περασμένη Παρασκευή ο «κιτρινόμαυρος» σύλλογος πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στο νυχτερινό κέντρο «TEATRO HALL MUSIC» μέσα σε εξαιρετικό κλίμα. Εκτός από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, το "παρών" στον κέντρο έδωσαν πολλά εξέχοντα πρόσωπα από το χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά και εκπρόσωποι από διάφορες ομάδες. Από εκεί και πέρα
η διοίκηση του Φωστήρα ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου αλλά και τους Δημοτικούς Συμβούλους, Βασίλη Πυρράκη και Κώστα Χρονόπουλο, οι οποίοι ήταν και οι μοναδικοί από τα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης της ευρύτερης περιοχής που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. 


Πaτηστε εδω και ελατε στην σελιδα μας στο facebook!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)