ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ!!!




Η μεγάλη ώρα έφτασε! Τα ψέματα τελείωσαν! Η ομάδα μας καλείται να αφήσει το πρωτάθλημα για λίγο στην άκρη και να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητα της, προκειμένου να σηκώσει την πρώτη κούπα της χρονιάς! 
Tο συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου θα πρέπει να κάνει το καθήκον του (διότι περί καθήκοντος πρόκεται), δηλαδή, να νικήσει τον Αθηναϊκό και να κατακτήσει το τρίτο συνολικά Κύπελλο στη σύγχρονη ιστοριά του. Με αυτό το τρόπο θα ολοκληρώσει την πρώτη από τις δυο αποστολές που του έχουν ανατεθεί για φέτος. Το ματς κρύβει πολλούς... κινδύνους γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, οι ''κιτρινόμαυροι'' θα πρέπει να μπουν από την αρχή δυνατά στο ματς και να επιβάλλουν από το πρώτο κιόλας λεπτό το ρυθμό τους. Οι παίκτες μας καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα νεανικό αλλά συνάμα επικίνδυνο σύνολο, το οποίο δεν έχει σταθερή απόδοση στο παιχνίδι του...
Πρόκειται για μια ομάδα η οποία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό σε ατομικές προσπάθειες κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών όπως αυτές του Αλεσάνδρο Ντε Μπαρτόλο και του Παύλου Μπίτιλη που τραβάνε όλο το κουπί των ''λόρδων''. Ωστόσο εάν η ομάδα μας μπορέσει και περιορίσει αισθητά τα συγκεκριμένα ατού των ''ερυθροκίτρινων'' τότε το έργο της θα γίνει ακόμη πιο εύκολο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)