ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

ME THN ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αναμένεται να παραταχθεί η ομάδα μας στο προσεχές παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Άγιαξ Ταύρου. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά το... στραβοπάτημα του Ελπιδοφόρου και τη νίκη τους επί της Αγίας Παρασκευής βρίσκονται πλέον στην πρώτη θέση του βαθμολογικού, όπου θέλουν να διατηρηθούν και μέχρι το τέλος. Όσον αφορά την αναμέτρηση της Κυριακής, τεχνικό επιτελείο και παίκτες αναγνωρίζουν τη δυσκολία της, με δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσουν μια πολύ δυνατή ομάδα που διαθέτει πολύ ποιοτικό σύνολο....

Άπαντες στο ιστορικό σωματείο εκφράζουν την αισιοδοξία τους, ευελπιστώντας πως οι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο ανάλογη εικόνα με εκείνη των προηγούμενων παιχνιδιών. Ο Κώστας Ψυρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στο Μιχάλη Μπανιά, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο που δεν του επιτρέπει τη συμμετοχή του. Στα θετικά για τον έμπειρο τεχνικό ωστόσο έρχεται να προστεθεί η επιστροφή του Γιώργου Τερζή, καθώς ο τελευταίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την «Σάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)