ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΦΙΕΣΤΑ??? ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ.. 1-2 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ..

 Η ΦΙΕΣΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ?

ΦΙΕΣΤΑ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤO ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ 150 ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΦΙΕΣΤΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΘΥΜΗΖΕΙ ΦΙΕΣΤΑ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΣΕ  ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ..

ELAXISTOS KOSMOS
 ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΡΗ ΠΟΛΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΟΝΟΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟ ΛΙΓΟΥ ΚΟΣΜΟΥ... ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ  ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ!!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚ'ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ...
TOYLAXISTON HTAN OI ORGANOMENOI 
ΑΣ ΕΛΠIΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΥΠΙΚΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΙΣΩΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΩΝΑ ΤΥΠΟΥ ΜΕΛΙΣΣΙΑ 2.ΟΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!

ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΑΝΕ!!

ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΡΑ..

Εμείς παίζοντας με πολλές αλλαγές, προηγηθήκαμε στο 17’ με τον Βλάχο, όμως στο 22’ ο Μανδύλης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 80’ ο Μποτωνάκης διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για τα Μελίσσια, ωστόσο η νίκη αυτή δεν ήταν αρκετή να τα κρατήσει στην κατηγορία.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Πλέσσας, Κατσιγιάννης, Τζώνης, Ζίζηλας, Μπούκουρης (65’ Πετρίτσης), Χίσος (10’ Κούτρος /69' Τσοπανάκος), Δωροβίνης, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης, Βλάχος.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Χαντζάρας, Πολυδωρόπουλος, Μανδύλης (85’ Κωνσταντόπουλος), Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Νίκας, Πατσιαβούρας (92’ Γκαβούδης), Αντωνόπουλος, Νικόλα, Πλεξίδας (63’ Ρήγας), Μποτωνάκης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ELA NTE KATI NA KANOYME PAIDIA MIA EKDHLWSH NA SHKWSOYME TIN KOYPA

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)