ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!

Στην τεχνική ηγεσία του Φωστήρα παρέμεινε ο Κώστας Ψυρόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Η διοίκηση έμεινε ικανοποιημένη από την προσφορά του Έλληνα τεχνικού και αποφάσισε να προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
«Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα για τρίτη συνεχή σεζόν. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο απάντησα θετικά», ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Ψυρόπουλου μετά την παραμονή του στην ομάδα για να προσθέσει: «Η δυναμική του συλλόγου με οδήγησε σε αυτήν απόφαση. Πλέον, η σχέση τόσο με τον κόσμο όσους και με τους ανθρώπους του σωματείου είναι διαφορετική».
Για τον νέο Φωστήρα, είπε: «Σε όσες ομάδες έχω δουλέψει μέχρι στιγμής κυρίαρχος σκοπός είναι να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Έτσι και φέτος θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, το οποίο θα παίξει με επιθετικούς προσανατολισμούς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φτάσουμε στην παραμονή όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Φωστήρα για τον Ψυρόπουλο:...

«Ως γνωστόν η παραμονή του Κώστα Ψυρόπουλου στο τιμόνι της ομάδας μας ήταν δεδομένη, και αυτό διότι το όνομα του Καλαματιανού τεχνικού είναι συνδεδεμένο με τις επιτυχίες που γνώρισε το ιστορικό σωματείο το τελευταίο χρόνο (νταμπλ). Ως εκ τούτου, και μετά από συνεχείς συζητήσεις η διοίκηση του συλλόγου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον έμπειρο προπονητή.
Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά, δεδομένου ότι το έργο που έχει επιδείξει o Ψυρόπουλος τα τελευταία χρόνια ,σε όσες ομάδες έχει κληθεί να καθίσει στον πάγκο τους, είναι άξιο θαυμασμού. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των νταμπλούχων έχει κατακτήσει το τίτλο του πρωταθλητή και στις τέσσερις ερασιτεχνικές κατηγορίες (Α', Β' και Γ' ΕΠΣ Αθηνών με την Πέρα Κλουμπ) αλλά και στην Δ' Εθνική με τον Φωστήρα.
Με βάση τα παραπάνω αλλά και την αδιάκοπη δουλειά των τελευταίων δυο χρόνων, οι άνθρωποι των ''κιτρινόμαυρων'' δεν είχαν λόγο να μην διατηρήσουν στην τεχνική ηγεσία τον Κώστα Ψυρόπουλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)