ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ APOLLON1891.GR


Ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του Φωστήρα είναι ο Κώστας Ψυρόπουλος. Ο τεχνικός ηγέτης του «φονέα των γιγάντων» με δηλώσεις του στο apollon1891.gr μίλησε για τη δουλειά που γίνεται και προσδιόρισε τα χαρακτηριστικά που θα έχει η ομάδα του Ταύρου στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
«Έχουμε μια σταθερή βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός πως ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας αργά… Υπάρχει ένας συνδυασμός με μικρά παιδιά αλλά και με έμπειρους παίκτες. Θέλουμε ο Φωστήρας να δείχνει όλο και καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο. Η ομάδα διαθέτει δύναμη και επιθετικό ταλέντο, είναι μια μίξη τεχνικής και δυναμισμού…», είπε ο Ψυρόπουλος με αφορμή και την πολύ καλή εμφάνιση του Φωστήρα στο φιλικό με τον Απόλλωνα, η οποία, μάλιστα, συνοδεύτηκε και με νίκη επί της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», για να προσθέσει:

«Βρίσκομαι για τρίτη πλέον σεζόν στον πάγκο του Φωστήρα και αυτό αποτελεί ρεκόρ Γκίνες για τα δεδομένα της ομάδας. Προφανώς κάτι γίνεται και κάτι σημαίνει αυτό. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία όμως επιβεβαιώνεται συνέχεια. Η διοίκηση ξέρει με ποιον έχει να κάνει και έτσι και οι επιλογές μου στο κομμάτι των συνεργατών πρέπει να είναι αποδεκτές… Νομίζω πως, αν βελτιωθούμε ως ομάδα και στο κομμάτι της οργάνωσης, θα τα πάμε ακόμα καλύτερα, γιατί γίνεται μια φιλότιμη προσπάθεια απ’ όλους όσοι τρέχουν για τον Φωστήρα. Και αυτά τα λέω όχι από την άποψη πως ο προπονητής θέλει να δημιουργεί τη δική του αυλή, αλλά να μπορεί να προχωρήσει πιο γρήγορα μαζί τους στη δουλειά χωρίς να χρειάζεται να μπαίνει σε διαδικασία εκπαίδευσης. Είμαι αισιόδοξος, αλλά έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)