ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΦΩΣΤΗΡΑ!


Ο Έλληνας αμυντικός μέσος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ταύρου για τη φετινή σεζόν που θα βρει τον «Φονέα των γιγάντων» στην Football League 2 αλλά και τους προσωπικούς του στόχους.
«Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας δουλεύουμε όλα τα παιδιά σε καθημερινή βάση. Αυτό αντικατοπτρίζεται και από τα φιλικά που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής, στα οποία έχουμε πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις. Σκοπός είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος'», ανέφερε αρχικά.
Μπούκουρης: «Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα» | onsports.grΚαι συνέχισε για τους προσωπικούς του στόχους: «Δουλεύω συνεχώς ώστε να μπορώ να τηρήσω τις εντολές του προπονητή μου. Προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου για να προσφέρω στον σύλλογο».
Τέλος, αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Φωστήρα, ο Βαγγέλης Μπούκουρης, απάντησε: «Από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν αρκετά παιδιά τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι της διοίκησης κάλυψαν αυτά τα κενά. Στο φετινό έμψυχο δυναμικό υπάρχουν εξίσου καλοί και έμπειροι παίκτες, οι οποίοι προσφέρουν αρκετή ποιότητα στο σωματείο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)