ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

ΗΤΤΑ 1-0 ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ!

ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-0! Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ ΗΤΑΝ: ΜΠΟΤΟΣ, ΜΠΙΛΙΤΣΙΣ, ΠΕΝΤΑΥΡΑΚΗΣ, ΤΣΩΝΗΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ, ΔΩΡΟΒΙΝΗΣ ΚΟΥΤΡΟΣ, ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΗΣ.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΟΠΟΥ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ 37 ΟΤΑΝ Ο ΔΩΡΟΒΙΝΗΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΟΥΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΑΟΥΤ ΣΤΗΝ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΕΠΤΟ ΟΜΩΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ 1-0..


ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΑΡΕΤΑΞΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΔΥΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ : ΕΚΤΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΜΠΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΕΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)