ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΕΓΙΝΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ !

Όπως ανακοινώθηκε, θα ανέβουν συνολικά τέσσερις ομάδες στη Football League, δύο από κάθε όμιλο. Ο πρωταθλητής κάθε ομίλου, και μια ακόμη ομάδα, η οποία θα προκύπτει από αγώνες play off μεταξύ όσων τερμάτισαν στις θέσεις 2-5 κάθε ομίλου.
Αναφορικά με τον υποβιβασμό, πέφτουν οι δύο τελευταίες ομάδες από κάθε όμιλο, ενώ θα παίξουν αγώνα play out οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην τρίτη θέση από το τέλος. Αυτά τα δεδομένα ίσως αλλάξουν, καθώς αναμένεται η προκήρυξη της Δ' Εθνικής και το πόσες ομάδες θα προβιβάζονται από τους ομιλους της.
Το παρών στην κλήρωση έδωσαν παράγοντες από όλους τους συλλόγους του Νοτίου Ομίλου και αρκετοί από τον Βόρειο Όμιλο. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ένωσης, Σπύρος Καλογιάννης τους ενημέρωσε ότι κάθε ομάδα έχει λαμβάνειν επιχορήγηση 50.000 ευρώ. Οσες ομάδες έχουν οφειλές από πέρυσι στην Ένωση, το ποσό αυτό κρατείται εις διπλούν από αυτό της επιχορήγησης.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!


Πηγή:onsport



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)