ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΕΦΥΓΑΝ ΔΥΟ - ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ


Οι Βαγγέλης Ψαρρής και Δημήτρης Παντελής αποχώρησαν από τον Φωστήρα την ώρα που ο Βασίλης Πάλλας συμφώνησε και ανακοινώθηκε.

Ο Φωστήρας γνωστοποίησε αρχικά την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βαγγέλη Ψαρρή και Δημήτρη Παντελή. Αμφότεροι είχαν αποκτηθεί το καλοκαίρι, ο πρώτος από τον Ηλυσιακό και ο δεύτερος από τον Εθνικό Πειραιά. Ο ιστορικός σύλλογος έσπευσε να τους ευχαριστήσει για την συνεργασία που είχε μαζί τους και να τους ευχηθεί ότι καλύτερο για την συνέχεια.
Λίγο μετά ανακοινώθηκε η απόκτηση του Βασίλη Πάλλα. Πρόκειται για 21χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος μεχρι πρότινος προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Αστέρα Μαγούλας που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Football League 2. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», πέραν του σωματείου από τη δυτική Αττική έχει αγωνιστεί ακόμη στην Κοζάνη, στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού ενώ πέρσι ήταν στον ΑΟ Λουκισίων. 
ΠΗΓΗ:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)