ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ: ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ



peta1Εχει ξεκινήσει με τα καλύτερα εχέγγυα από τη Ρόδο και με στόχο να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Είναι ένας παίκτης που δουλεύει πολύ, έχει ξεχωρίσει με την αγωνιστική του παρουσία στον Φωστήρα, αφού πρώτα προηγουμένως έκανε καταπληκτικά παιχνίδια με τον Διαγόρα, τραβώντας τα βλέμματα των ανθρώπων του «Φονέα των γιγάντων». Ο λόγος για τον Σταύρο Πεταυράκη, ο αριστερός μπακ του Φωστήρα, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να κάνει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής, με την ελπίδα για άνοδο στην Football League να είναι εμφανής και προφανής! Ο Ροδίτης αμυντικός μίλησε στο gnominews.gr για το 12νησιακό ποδόσφαιρο, για το τι έχει αποκομίσει από την μέχρι τώρα καριέρα του, αλλά και για τους στόχους του.
Ποιες είναι η εμπειρίες που έχεις αποκομίσει από την μέχρι τώρα πορεία σου στο ποδόσφαιρο, τι κρατάς περισσότερο από το πέρασμά σου από τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί;
Σε οποιαδήποτε ομάδα και αν αγωνίζομαι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Κάθε προπόνηση και αγώνας είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Από όλες τις ομάδες που έχω περάσει προσπαθώ να κρατήσω αυτά που μαθαίνουν κάθε μέρα προπονητές και συμπαίκτες! Κάθε ομάδα και κάθε προπονητής για εμένα είναι ένα σκαλοπάτι για να ανέβω όσο πιο ψηλά γίνετε.
Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της προσέγγισης του ποδοσφαίρου στην Αθήνα σε σχέση με την Ρόδο, αναφορικά με τις μικρότερες κατηγορίες
.
Η ποιότητα του ποδοσφαίρου έχει αρχίσει και πέφτει με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν διαφορές στο ποδόσφαιρο εδώ στην Αθήνα σε σχέση με τη Ρόδο. Απλά πιστεύω πως άδω υπάρχει καλύτερη διαχείριση των ομάδων, ούτως ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικές και οργανωμένες.
peta2Τι πιστεύεις ότι λείπει από το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να έχει απαξιωθεί τόσο πολύ, πάντα με αφορμή την τραγική πορεία του Διαγόρα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Πιστεύω πως το ποδόσφαιρο στα Δωδεκάνησα έχει απαξιωθεί επειδή δεν υπάρχουν άτομα να στηρίξουν τις ομάδες αυτές. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί και έχει σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο, πράγμα που είναι ένα μειονέκτημα για τις ομάδες. Ο Διαγόρας ήταν είναι και θα είναι μια μεγάλη ομάδα με μακροχρόνια ιστορία. Είναι η ομάδα που μου έδωσε ώθηση να προχωρήσω μπροστά και τους ευχαριστώ. Ελπίζω μια μέρα να γυρίσει εκεί που του αξίζει.
Ποιες είναι οι διαφορές στον τρόπο προπόνησης και οργάνωσης σε σχέση με την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα;
Η προπόνηση έχει να κάνει καθαρά με τον προπονητή και με το αν είσαι πρόθυμος να δουλέψεις σκληρά για να βελτιωθείς. Μια διάφορα πιστεύω είναι πως δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές στην Ρόδο έτσι ώστε να γίνεται η προπόνηση με τις κατάλληλες συνθήκες. Όσον αφορά την οργάνωση χρειάζονται άτομα τα οποία να μπορούν να επενδύσουν σε μία ομάδα και να της παρέχουν ό,τι της χρειάζεται για να είναι ανταγωνιστική.
Εχεις βελτιωθεί σε κάποιον τομέα περισσότερο προπονούμενος και αγωνιζόμενος στο Φωστήρα;
Όπως είπα προηγουμένως πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει. Ο Φωστήρας είναι μια ιστορική ομάδα και πιστεύω πως θα μου δώσει πολλά για να συνεχίσω.
Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για την φετινή σεζόν και ποιες οι μακροχρόνιες βλέψεις της;
Στόχος του «Φονέα» είναι να κρατηθεί ψηλά και να δίνουμε σε κάθε παιχνίδι ότι καλύτερο μπορούμε. Στο τέλος της χρόνιας θα κάνουμε «ταμείο» και ελπίζω να είμαστε μια από τις ομάδες που θα ανέβουν στην Β” Εθνικη.
ΠΗΓΗ: ΓΝΩΜΗ News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)