ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

Ξανά κοντά σας το blog  ύστερα απο 20 μέρες!
Ενημέρωση προς τους οπαδούς μας:
Το blog δεν πωλήθηκε, και ουδέποτε υπήρξε μέσα από αυτό οποιοδήποτε οικονομικό κέρδος, είναι και ήταν μια δουλεία αποκλειστικά για την ενημέρωση των οπαδών του φωστήρα.
Η αλλαγή έγινε με την μορφή μεταβίβασης απο την στιγμή που ο Χρήστος Λιούμης που είχε την ιδέα της δημιουργίας έκρινε ότι δέχεται αυτήν την αλλαγή  Από την στιγμή φυσικά που και ο ίδιος το επιθυμεί όποτε θέλει θα γράφει και εκείνος κατα καιρούς άρθρα με την διαφορά ότι θα είναι με ονοματεπώνυμο, κάτι που για προσωπικούς λόγους δεν το επιθυμούμε εμείς.
Στόχος είναι να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργοι για αυτήν την μεγάλη ομάδα που λέγεται φωστήρας.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...

Φωστήρ= αυτός που δίνει το φώς
Η ομάδα των εκπλήξεων, η ομάδα που κοίταζε και κοιτάει όλους τους μεγάλους στα μάτια, και το σημαντικότερο ο Φωστήρας η ομάδα της προσφυγιάς η ομάδα που φτιάχτηκε απο Κωνσταντινουπολίτες η για να το πούμε καλύτερα που προϋπήρχε στην πόλη απο Ελληνες και μετά τον διωγμό αποφάσισαν να τον ξανά δημιουργήσουν βλέπετε ο φωστήρας δεν είναι απλά μία ιστορική ομάδα, επειδή διανύει τα 87 χρόνια παρουσίας στον Ελληνικό αθλητισμό ούτε επειδή φτιάχτηκε από πρόσφυγες (oπως και άλλες μεγάλες ομάδες) αλλά επειδή αυτή η ομάδα εκπροσωπούσε τον Ελληνισμό από πολύ πριν το 1926 που ιδρύθηκε!
Ο Φωστήρας είναι η ιδέα.
Αυτός είναι ο Φωστήρας για εμάς!

Fostiras2.blogspot.com    
ΛΙΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΦΩΣΤΗΡΑΡΑΣ

Φωστήρας η ομάδα της καρδιάς
μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)