ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΠΟΛΛΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ!

Ο αγώνας Φωστήρας Καλαμάτα 2-0 δεν είχε περιγραφή γιατί ακόμα δεν  υπάρχει κάποιος να αρθρογραφεί για τους αγώνες. Στον αγώνα Φωστήρας Πaνηλειακός τον τελευταίο για φέτος θα γράψει ο δημιουργός αυτού του blog μιας και είναι ο τελευταίος αγώνας για φέτος.

Πολύ μνηστήρες για το τιμόνι της ομάδας έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες μέρες για να αναλάβουν το Φωστήρα συγκεκριμένα: Γνωστός εκκεντρικός πρόεδρος ομάδας της football league που τώρα είναι στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και φαίνεται να πήρε αρνητική απάντηση, πρόεδρος ομάδος γειτονικού δήμου που έχει προσπαθήσει και στο παρελθόν να ασχοληθεί, φήμες πρόεδρος μικρότερης κατηγορίας ομάδος, αλλά και ένας πρώην πρόεδρος του Φωστήρα που σε πολύ κόσμο είναι ιδιαίτερα αγαπητός μέχρι και σήμερα. Λογικά μέχρι  το τέλος της σεζόν θα μάθουμε και περισσότερα αν δηλαδή ο πρόεδρος θα μείνει αν θα έρθει ένας από αυτούς η αν θα υπάρξει κάποια συνεργασία.

fostiras2.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)