ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

ΑΞΙΖΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ!

ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ.
ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΒΙΑΣΤΙΚΉ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΗ ΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΆ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΔΕΝ ΈΠΕΙΣΑΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΑΚΙ ΜΑΤΑΙΣΕΝ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΙΣΤΟΓΕΝΝΑ). Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΝ ΗΡΘΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΝΊΣΧΥΣΗ.

Η ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΕΛΕΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΑΣΗ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΚΟΡΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΩΣΤΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.

Η ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ  ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑΣ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΙΣΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΊΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΟΎΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΣΟ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ  ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΎΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΕΙ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ!

Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)