ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΆ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΊΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΘΩΜΑΣ ΣΒΑΡΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ.

Με αφορμή την επιστολή του Σταμάτη Καζαντζή στη διοργανώτρια αρχή αναφορικά με τις οφειλές του Φωστήρα στο ΙΚΑ και το θέμα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, η πλευρά Βαντεκέρχοφ δεν ανησυχεί καθόλου και κάνει λόγο για τυπικό κομμάτι που θα κλείσει άμεσα.
Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε ο γενικός διευθυντής του «φονέα», Θωμάς Σβαρνόπουλος, στο «ΦΩΣ»: «Όλα πάνε καλά. Μην φοβάται ο κόσμος για τίποτα. Έχουμε πάει στην ΕΠΑΕ όλα τα απαραίτητα χαρτιά και σύντομα θα κλείσει και αυτό το θέμα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η ομάδα προχωράει απερίσπαστη για το καλύτερο δυνατό και θέλει τον κόσμο κοντά της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)