ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ!

 Αποδεδειγμένα η συνεργασία του Φωστήρα με τον Ολυμπιακό έχει αποδώσει καρπούς για την ομάδα του Ταύρου. Οι άνθρωποί της διατηρούν στενές σχέσεις με τους Πειραιώτες, εξέλιξη που τους έχει ωφελήσει αρκετά. Δανείστηκαν παίκτες όπως ο Ρουγκάλας, ο Γκίνο και ο Λύρας, οι οποίοι μπήκαν άμεσα στο κλίμα και έχουν βοηθήσει αισθητά τον «φονέα» στα τελευταία επιτυχημένα αποτελέσματα.
Αποκτήθηκε και ο Γιαννιώτης, ο οποίος ωστόσο παραμένει τραυματίας και δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής του Φωστήρα, Τζάκι Ματάισεν, και ο διευθυντής της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Μπερντ Στορκ, είναι σε συνεχή επαφή και ανταλάσσουν απόψεις γύρω από το πώς θα υπάρξει συνεχή καλυτέρευση στα δύο «στρατόπεδα».

Στον Φωστήρα είχε δοθεί ρεπό την Τρίτη (11/2) και η προετοιμασία για το ματς με τον ΑΟΧ στην Κρήτη θα ξεκινήσει την Τετάρτη (12/2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)