ΤΟ ΒLOG ΕΓΙΝΕ FOSTIRANEWS.BLOGSPOT.GR ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΜΑΤΙ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ.

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΕΔΩ

LIVE ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ Η ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΛ-ΠΑΣΟ!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ (+) ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΛ-ΠΑΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ.
Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΟΜΟΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΏΝΤΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΔΡΑΣ.

ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΑΨΩΓΟ ΤΡΟΠΟ.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΣΤΙΣ 13.30 ΕΝΩ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ! ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)