ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

4-2 Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΓΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΡ!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ.. Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 5' ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ 1-1 ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΙΕΖΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΜΠΑΛΙΑ ΤΕΤΑ-ΤΕΤ ΤΗΣ
ΡΟΔΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 1-2 ΕΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΞΑΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ 3-2. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΡΥΘΜΟΣ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΤΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ ΚΑΙ 4 ΩΡΑΙΟ ΓΚΟΛ ΚΡΕΜΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΕΝΩ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΔΟΚΑΡΙ..

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασούλης (77' Κατσιγιάννης), Ζίζηλας, Τερζής, Μπανιάς, Τσοπανάκος (85' Γεωβργόπουλος), Δωροβίνης, Ντεντόπουλος, Μπεθάνης, Βλάχος (75' Μπούκουρης)
ΡΟΔΟΣ: Ροδανάκης, Διακοβασιλείου, Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Πελέκης, Θαμνόπουλος, Δανάς, Καλημέρης (56' Φράγκος), Καταπόδης, Γκινής (90' Χατζηπαυλής), Ορφανίδης (90' Νίκανδρος)


Gametwist GK 468x60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)