ΑΝΑΚΑΤΕΥΘHΝΣΗ BLOG

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΨΥΡΟΠΟΥΛΟΣ:ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ


Δηλώσεις για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με τον Πανιώνιο, (Τετάρτη 20.00 γήπεδο Νέας Σμύρνης) που αφορά τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, παραχώρησε ο τεχνικός του ΑΠΟ Φωστήρ, Κώστας Ψυρόπουλος.
Ψυρόπουλος:  
Αναλυτικά ο Καλαματιανός προπονητής δήλωσε για το παιχνίδι με τους «Κυανέρυθρους»:

«Καταρχήν τον πρώτο λόγο για το παιχνίδι τον έχει σίγουρα ο Πανιώνιος. Από την πλευρά μας, πιστεύουμε στις δυνατότητες που διαθέτουμε σαν ομάδα και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Άλλωστε, την ερχόμενη Κυριακή δεν πρόκειται να αγωνιστούμε λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος γεγονός που μας επιτρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω στο αυριανό ματς».


Ερωτηθείς για τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να έχει η ομάδα του, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε: « Θεωρώ ότι το στοιχείο το οποίο μας διακρίνει από την αρχή της σεζόν είναι ότι αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Βέβαια, σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα πρέπει να ελαχιστοποιείς τα ατομικά λάθη. Αυτό θα προσπαθήσουμε να πράξουμε και εμείς. Γνωρίζουμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε.»


Οι παίκτες του «Φονέα» ολοκλήρωσαν την Τρίτη (18/12) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση και ο Κώστας Ψυρόπουλος ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές πως θα πρέπει να βρίσκονται την Τετάρτη (19/12) το απόγευμα στις 17:30 στο γήπεδο του Ταύρου, όπου θα ανακοινωθεί η τελική 18άδα.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει για τον επαναληπτικό με τον Ιστορικό στις υπηρεσίες των Πλέσσα, Τσούκη και Ψαρρή, οι οποίοι υποφέρουν από προβλήματα τραυματισμών.
ΠΗΓΗ:onsport
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙη αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, ή κατά παράφραση, ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς να αναγράφετε η πηγή! (fostiras2.blogspot.gr)
(Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα)
Fostiras2.blogspot.com () / CC BY-NC-ND 3.0

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ (ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ)